IDEAL BELIGGENHED

Bor man på Prinsen Hotel i Aalborg, så kommer man ikke tættere på Aalborgs centrum.Prinsen Hotel ligger lige overfor Banegården og Busterminalen, og inden for særdeles overkommelig gå afstand ligger også Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborgs butiksstrøg og den bekendte Jomfru Ane Gade.

Alligevel er hotellet et åndehul midt i det pulserende liv i byens hjerte med masser af charme, hyggelig stemning og smilende betjening samt et veritabelt klenodie: en mere end 100 år gammel elevator, som stadig fungere upåklageligt!

Hotellets bar og café er et stilfærdigt mødested, hvor hotellets gæster kan låne en avis, mens man nyder sine drikkevarer. Endvidere står hotellets tv-stue åben for hotellets gæster, og også her er der mulighed for at nyde sine drikkevarer, ligesom der er et lille bibliotek, hvor man kan låne en bog eller to at fordrive tiden med. Hotellets morgenbuffet serveres i morgenmadsrestauranten, hvor man også kan nyde en kunstnerisk galleri, mens man nyder morgenkaffen.

VÆRD AT VIDE

Prinsen Hotel råder over 36 værelser, alle med eget bad, kabel-tv, el kedel samt gratis trådløst internet.

Hotellet har ca. 10 parkeringspladser i gården, som er til gæsternes rådighed for kun 75,- pr. overnatning, efter først til mølle -princippet. Derudover er der flere parkeringshuse inden for gåafstand fra hotellet.

Alle værelser er indrettet med en blanding af stil og funktionalitet i tankerne.

Medbringelse af Husdyr, det er ikke tilladt at have dit kæledyr med. Dette skyldes regler omkring rengøring, hygiejne og hensyn til allergikere. Det ville kræve en omfattende rensning af gulve og tekstiler at rengøre hotelværelset optimalt, efter I er taget hjem.

KONTINENTAL MORGENMAD

Morgenmadslokalet er placeret i underetagen lige ved lobbyen.

Vi tilbyder en kontinental morgenmads buffet  mellem 07:00 og 9:30 hverdage 07:30 og 10:00.

Det er muligt at tilkøbe ekstra morgenmad til dine gæster for kun 120,- pr. person.

Alle ophold er inklusive morgenmad.